Συχνές Ερωτήσεις


Πως να δημοσιεύσω μία αγγελία;

Για τη δημοσίευση της αγγελίας σας, στο trakter.gr πρέπει να κάνετε είσοδο στη σελίδα σας με τους κωδικούς που δημιουργήσατε.

Αν δεν έχετε λογαριασμό, πρέπει να δημιουργήσετε κάνοντας εγγραφή με όλα το πεδία συμπληρωμένα και στη συνέχεα επιλέγετε Καταχώρηση.

 

Επιλέγετε και συμπληρώνετε τα διάφορα πεδία, (Πεδία με * είναι υποχρεωτικά) από τα ιδιαίτερα φίλτρα διαλέγετε τις ιδιαιτερότητες τις αγγελίας σας,

και στη συνέχεια Καταχώρηση.

 

Στη νέα σελίδα που θα ανοίξει προσθέτετε όσες φωτογραφίες θέλετε, κατά προτίμηση η ανάλυση να είναι 1000 Χ 750 και πάνω,

αν η ανάλυση είναι μικρότερη η φωτογραφίες θα εμφανίζονται μικρότερες.

 

Επιλογή επιλέγετε τη φωτογραφία από το αρχείο σας που θέλετε να δημοσιεύσετε και  στη συνέχεια Ανέβασμα.

 

Με τον ίδιο τρόπο δημοσιεύετε και της υπόλοιπες φωτογραφίες.

 

Αν θέλετε να αλλάξετε τι σειρά τους, επιλέγετε τη φωτογραφία με το ποντίκι και τη σέρνετε στη σειρά που σας αρέσει.

 

Προσθήκη YouTube Video (Προϋπόθεση για το video είναι να το ανεβάσετε πρώτα στο YouTube) Επιλέξτε από το YouTube το video σας.

 

Σχετικά με     Κοινοποίηση     Προσθήκη σε

 

Κοινή χρήση αυτού του βίντεο     Ενσωμάτωση     Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

Αντιγράφετε των κωδικό που εμφανίζετε μέσα στο πλαίσιο και  τον κάνετε επικόλληση στο πλαίσιο της σελίδας trakter.gr

Προσθήκη YouTube Video και στη συνέχεια επιλέγετε Προσθήκη.


Πως να αναζητήσω μία αγγελία;

Donec tempor dui non nisl mollis molestie. Aliquam sit amet libero ut tellus tincidunt tristique quis laoreet risus. Phasellus metus risus, lacinia non velit a, gravida eleifend sem. Etiam augue turpis, volutpat gravida feugiat at, porta ornare erat. Sed pulvinar elit vitae laoreet vehicula. Nam fringilla non erat non euismod.

Aliquam congue eleifend faucibus. Etiam lobortis lectus nibh, eget placerat augue elementum in. Nunc ac convallis nisi, et faucibus nisl. Quisque a augue tempus, imperdiet velit nec, posuere metus. Curabitur vel sem et nunc malesuada consequat vel vitae magna.


Τι χρειάζεται για την εγγραφή μου;

    Η εγγραφή σας στο trakter.gr είναι απλή.

    Από την αρχική σελίδα επιλέγετε ΕΓΓΡΑΦΗ, συμπληρώνετε όλα τα πεδία με τα στοιχεία σας, στήλη Ιδιώτες αν είστε Ιδιώτης ή στήλη Επιχειρήσεις αν είστε επαγγελματίας.

 

    Όλα τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών που είναι απαραίτητα και που ζητούνται από το trakter.gr προκειμένου να προχωρήσει κάποιος στην εγγραφή του, διατηρούνται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση και την πραγματοποίηση των συναλλαγών με τους χρήστες όπως και για την επικοινωνία μαζί τους και διέπονται από τις διατάξεις του Ν.2472/1997 <<Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα>> και από τις διατάξεις του Ν.2471/2006 <<Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών>>.

 

    Κανένας τρίτος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία των χρηστών, και το trakter.gr απαγορεύεται να δώσει πληροφορίες για προσωπικά δεδομένα των χρηστών της.

 

    Ο μόνος που μπορεί να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες που αποτελούν προσωπικά δεδομένα των χρηστών μας, είναι οι αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και διοικητικές αρχές μετά από δικαστική απόφαση.


Πως να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης;

Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στο trakter.gr ή και όλο το προφίλ σας πρέπει να κάνετε είσοδο στη σελίδα σας με τους κωδικούς που δημιουργήσατε κατά την εγγραφή σας.

(Αν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης επιλέγετε Ανάκτηση Κωδικού Πρόσβασης (κάτω δεξιά) συμπληρώνετε το e-mail , κάνετε αποστολή, και θα σας σταλεί στο e-mail  ένα link). Επιλέγετε  “Ο Λογαριασμός μου – Επεξεργασία”, στη συνέχεια γράφετε το νέο κωδικό ή αλλάζετε τα στοιχεία του προφίλ  σας.