Ασφαλείς Πληρωμές

Ασφάλεια συναλλαγών.

Το trakter.gr χρησιμοποιεί για την εκκαθάριση των πληρωμών μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας τη σύνδεση με την Τράπεζα ........... Η εκκαθάριση της κάθε συναλλαγής γίνεται στο περιβάλλον της τράπεζας και κανένα στοιχείο δεν καταχωρείται στο σύστημα του trakter.gr.

Έτσι οι χρήστες έχουν τη μεγαλύτερη δυνατήτα ασφάλεια σε σχέση με τα στοιχεία της κάρτας που χρησιμοποιούν.

Εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει την συναλλαγή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μεταβαίνει στο περιβάλλον της υπηρεσίας της τράπεζας .......... στο οποίο καλείται να δώσει τον αριθμό της κάρτας του, την ημερομηνία λήξης, το όνομά του καθώς και τον κωδικό επαλήθευσης. Η υπηρεσία της Τράπεζας ...............παρέχει υψηλό επίπεδο ασφαλείας διότι οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή με μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Στην ασφαλή - κρυπτογραφημένη φόρμα πληρωμής συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της με μορφή ΜΜ/ΕΕ πχ 05/15 για μια κάρτα που λήγει το Μάιο του 2015 και το ακριβές όνομα στο οποίο έχει εκδοθεί η κάρτα, όπως αυτό αναγράφεται στην κάρτα)

Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί ο κωδικός που επιλέγετε όταν γίνεστε μέλος του trakter.gr.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ιστοσελίδας μας διέπονται από την εθνική νομοθεσία σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και κυρίως από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις συμβάσεις από απόσταση.

Συμβουλές από το trakter.gr για την ασφαλεία σας.

Υπάρχει κίνδυνος από επιτήδιους να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν  ή να σας ψαρέψουν για τα προσωπικά σας δεδομένα,     αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται συχνά στο internet.

Ένας τροπος για να το αποφύγετε είναι να ενημερώνεστε συχνά για τις μεθόδους, τα τεχνάσματα και τις τεχνικές τους.

Να λαμβάνονται προφυλάξεις και να χρησιμοποιήτε απλή λογική.

ΠΟΤΕ μη κάνετε γνωστό το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στο internet ή σε αγνώστους.

Εάν έχετε αμφιβολίες ζητήστε τη γνώμη ειδικών νομικών.

Εφόσον ελέγξετε το προϊόν και το θέλετε, είναι πιό ασφαλές να κανετε τις συναλλαγές σας μέσω Τράπεζας, παρά να έχετε τα χρήματα μαζί σας.

Πριν δώσετε χρήματα για την αγορά ενός μηχανήματος ελέγξτε: αν παρακρατήτε η κυριότητα, αν είναι υποθηκευμένο, αν υπόκειται σε δικαστική εξέλιξη (αν υπόκειται σε δικαστική εξέλιξη μπορεί να ακύρωθεί η πώληση, και να επιστρέψει στον εμπλεκόμενο, και συνεπώς να χάσετε τα χρήματα σας), και να είναι απαλλαγμένο από κάθε βάρος.

Να ελέγχετε τον αριθμό πλαισίου και τον αριθμό κηνητήρα να είναι ίδια με αυτά που αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας.

Να κάνετε με τεχνικό τις εμπιστοσύνης σας έλεγχο για τυχόν βλάβες ή κακοτεχνίες.

Ζητήστε με το Α.Φ.Μ. του πληροφορίες από την Τράπεζα.

Τη σημφωνία σας να τη ζητάτε ΠΑΝΤΑ γραπτώς και υπογεγραμμένη.